Статті та корисна інформація від інтернет-магазину JURA
Професійна кавомашина для дому — ідеальний спосіб швидко й легко насолоджуватися своїм улюбленим напоєм, не залишаючи домашнього затишку. І для цього важливо, щоб смак домашньої кави був просто приголомшливим, а кавомашина не вимагала особливого догляду. Є й інші критерії, котрі необхідно брати до уваги під час вибору, тому сьогодні поговоримо про те, які кавомашини найкращі для дому. Розкриємо секрети не тільки правильного вибору, а й порадимо конкретні моделі кавомашин.
У цьому огляді докладніше розглянемо модель JURA S8 — одну з найнадійніших і найінноваційніших кавомашин, яка гарантує абсолютно новий досвід у дегустації кави. Бажаєте солодкого лате з пікантною ноткою, класичного еспресо чи екзотичного Flat White? Кавомашина JURA S8 — це справжній бариста у вас вдома, який приготує безліч кавових напоїв на будь-який смак. Відкрийте для себе нові смакові відчуття з кожним напоєм.
JURA — це бренд, що міцно асоціюється з високою якістю у світі кавомашин. Швейцарська компанія давно завоювала репутацію виробника, який ставить пріоритетом інновації та надійність. Коли мова заходить про преміальні кавомашини, JURA незмінно посідає провідні позиції. У цьому огляді розглядається одна з найпопулярніших моделей бренду — JURA E8. Ця кавомашина обіцяє своїм користувачам не просто каву, а повноцінний бариста-досвід просто у себе вдома. Але чи дійсно вона варта своїх грошей? З'ясуймо.
Станьте професійним бариста: навіть за допомогою простих прикрас ви можете перетворити кавові напої з молоком на справжні витвори мистецтва. Ми рекомендуємо використовувати для цього шоколадний соус, бажано холодний і рідкий, і дерев'яну шпажку.
Станьте професійним бариста: навіть за допомогою простих прикрас ви можете перетворити кавові напої з молоком на справжні витвори мистецтва. Ми рекомендуємо використовувати для цього шоколадний соус, бажано холодний і рідкий, і дерев'яну шпажку.
Станьте професійним бариста: навіть за допомогою простих прикрас ви можете перетворити кавові напої з молоком на справжні витвори мистецтва. Ми рекомендуємо використовувати для цього шоколадний соус, бажано холодний і рідкий, і дерев'яну шпажку.
Станьте професійним бариста: навіть за допомогою простих прикрас ви можете перетворити кавові напої з молоком на справжні витвори мистецтва.
Вершиною майстерності бариста є маленькі витвори мистецтва в чашці, які часто називають "лате-арт". Прикраси дають широкий простір для творчості, і досконалості творінь немає меж.
Станьте професійним бариста: навіть за допомогою простих прикрас ви можете перетворити кавові напої з молоком на справжні витвори мистецтва.
Станьте професійним бариста: навіть за допомогою простих прикрас ви можете перетворити кавові напої з молоком на справжні витвори мистецтва.
Станьте професійним бариста: навіть за допомогою простих прикрас ви можете перетворити кавові напої з молоком на справжні витвори мистецтва.
Станьте професійним бариста: навіть за допомогою простих прикрас ви можете перетворити кавові напої з молоком на справжні витвори мистецтва.
Кава, яку подають у холодних порцелянових чашках, втрачає якість і, відповідно, задоволення від напою знижується.
Безперечно, кавомашина - важливий фактор у приготуванні кави з чудовою пінкою або еспресо. Проте поряд із цим фактором є й інші, що мають значення для приготування "Shumlikaffee" (досконала кава), як її називають у Швейцарії: Щільна золотисто-коричнева пінка, що утворюється поверх еспресо, складається з кавових олій, білка та різних видів цукру і містить основну частину аромату еспресо.
Оскільки кава містить до 0,1% летких речовин, обсмажена кава є одним із найароматичніших продуктів. Кава дуже ніжний продукт - як у зерновому варіанті, так і у вигляді меленого порошку.
Австрійці, мабуть, можуть назвати більшість різноманітних рецептів приготування кави своїми власними.
Усі кавомашини компанії JURA під час купівлі оптимально запрограмовані за замовчуванням на приготування кавових напоїв одним натисканням кнопки.
Інгредієнти (для 1 персони)
- 1 порція еспресо маккіато (40 мл еспресо, молочна піна протягом 2 секунд)
- 5 мл ванільного сиропу
- 1 щіпка спецій для імбирних пряників