Вибрати мову
ua
Головна сторінка Статті Причини, що впливають на зниження якості кави

Причини, що впливають на зниження якості кави

Ми у соцмережах

1

Оскільки кава містить до 0,1% летких речовин, обсмажена кава є одним із найароматичніших продуктів. Кава дуже ніжний продукт - як у зерновому варіанті, так і у вигляді меленого порошку.

Кава завжди має бути захищена від контакту з киснем, головного ворога кавового аромату. З цієї причини завжди зберігайте вашу каву в сухому, темному і прохолодному місці в щільно закритому контейнері.

Мелена кава, яка одного разу зазнала впливу повітря, зберігає свою свіжість не більше двох тижнів. Після закінчення цього часу смак кави швидко погіршується, і кава стає позбавленою смаку і виснаженою. Жири та олії, що містяться в каві, можуть до того ж швидко згіркнути. З цієї причини кава має бути використана досить швидко.

Вибирайте свій улюблений сорт кави, в якому містяться цілі, свіжі кавові зерна, щоб насолодитися повним кавовим ароматом. Кришка збереження аромату в контейнерах для кави автоматичних кавомашин марки Jura максимально зберігає аромат кавових зерен.

Популярні статті
Огляд кавомашини JURA E4: Простота управління та досконалість смаку
preview
Найкращі кавомашини для дому. ТОП-5 популярних моделей
preview
Огляд кавомашини JURA S8: інноваційні технології для створення кавових трендів
preview
Огляд JURA E8: чи варта кавомашина своїх грошей?
preview
Теги
Попередня
Офіціанте, одну неміцну каву, будь ласка! Офіціанте, одну немі...
Наступна
Секрет чудової кавової пінки Секрет чудової кавов...