Вибрати мову
ua
Головна сторінка Статті Теплі чашки підвищують задоволення від кави

Теплі чашки підвищують задоволення від кави

Ми у соцмережах

Професіонал рекомендує попередньо підігріти чашки

1

Кава, яку подають у холодних порцелянових чашках, втрачає якість і, відповідно, задоволення від напою знижується. Що менша порція (еспресо/ристрето), то важливіше використовувати попередньо підігріті чашки. Холодна порцеляна одразу забирає у свіжоприготованої гарячої кави її тепло (до 10°), і температура кави від цього знижується швидше. Якщо в еспресо додати холодні вершки та цукор і перемішати холодною ложкою, то температура знизиться ще на 10°C, від цього смак еспресо стане неприємним. 

Крім того, цінний аромат кави не може розкритися повністю, і кава пахне менш інтенсивно, ніж у попередньо нагрітій чашці. У теплих чашках також довше зберігається крем. 

Порцелянові чашки можна дуже швидко підігріти за допомогою гарячої води або пари. Проте, найзручнішим і найпрофесійнішим рішенням є використання підігрівача чашок.

Популярні статті
Огляд кавомашини JURA E4: Простота управління та досконалість смаку
preview
Найкращі кавомашини для дому. ТОП-5 популярних моделей
preview
Огляд кавомашини JURA S8: інноваційні технології для створення кавових трендів
preview
Огляд JURA E8: чи варта кавомашина своїх грошей?
preview
Теги
Попередня
Секрет чудової кавової пінки Секрет чудової кавов...
Наступна
Вир Вир...