Дегустаційний набір 4шт. (71629)

  • 1980 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: 71629
  • Артикул: 71629
  • Наявність: Є в наявності

В ексклюзивному комплекті зібрані різні види кавових зерен з усього світу. Зерна дбайливо обсмажені в нашому власному кавообсмажувальному цеху. Запропонований нами комплект для дегустації кави дозволить вам зануритися в неймовірно багатогранний світ насолоди кавою. San Antonio, Honduras, Pure Origin. Ця кавова суміш відрізняється легкістю та елегантністю. Вона має вишуканий солодкуватий ..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ
В ексклюзивному комплекті зібрані різні види кавових зерен з усього світу. Зерна дбайливо обсмажені в нашому власному кавообсмажувальному цеху. Запропонований нами комплект для дегустації кави дозволить вам зануритися в неймовірно багатогранний світ насолоди кавою. 

San Antonio, Honduras, Pure Origin. 

Ця кавова суміш відрізняється легкістю та елегантністю. Вона має вишуканий солодкуватий смак із дуже ніжним відтінком темного шоколаду й кавуна. Ідеально підходить для приготування крем-кави. Поєднується з молоком, яке відмінно підкреслює солодкуватий присмак кавової суміші San Antonio. 

Malabar Monsooned, India, Pure Origin. 

Після збору кавові зерна промиваються мусонними дощами та потім просушуються. Ця ніжна кавова суміш без кислинки, з пряним, багатим смаком. 

Café Crème, Blend. 

Кавова суміш для гурманів. Відрізняється слабким рівнем обсмаження кавових зерен, завдяки чому підходить для приготування класичної крем-кави або кави лате. Гармонійно поєднується з молоком або вершками, що дозволяють у повній мірі розкрити смакові якості кавової суміші. 

Impressa, Blend. 

Ця кавова суміш ідеально розкриває всю повноту насиченого смаку при приготуванні еспресо-ристрето, а також відмінно проявляє свій міцний характер у таких кавових напоях, як капучино та лате-макіато. 

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре