Консультації по обслуговуванню



Завжди ідеальний смак кави завдяки гігієнічності, сертифікованої TÜV.

Міжнародна незалежна інспекційна організація TÜV Rheinland видала компанії JURA сертифікат за мікробіологічну чистоту автоматичних кавоварок, що присуджується відповідно до жорстких критеріїв. Він підтверджує, що оригінальні засоби для обслуговування від компанії JURA, ідеально адаптовані до програм з електронним управлінням, гарантують сертифіковану TÜV гігієнічність і чистоту всіх автоматичних кавоварок JURA.

 

CLARIS залишає видалення вапняних відкладень солей в минулому.

Вапняні відкладення солей: причина зміни смаку і несправностей. При нагріванні води утворюються вапняні відкладення. Звуження проток в результаті утворення вапняних відкладень солей призводить не тільки до збільшення часу нагрівання і, як наслідок, підвищення витрати електроенергії, а й ризику повного виходу з ладу кавомашини. Однак вапняні відкладення солей не тільки можуть пошкодити кавоварку, а й погіршити смак кави. Хоча в незначних кількостях вапно є важливою смаковою речовиною, занадто високий його вміст призводить до появи стороннього присмаку у води і перешкоджає оптимальному розкриттю аромату кави, в тому числі з причини перепадів температури води.

 

CLARIS залишає видалення вапняних відкладень солей в минулому.

Правильна вода є визначальним фактором смаку, оскільки кава на 98% складається з води. Однак у багатьох місцях поряд з кальцієм, мінералами і фторидами у свіжій воді також містяться свинець, мідь, алюміній і хлор. Фільтр CLARIS, встановлений безпосередньо в бункері для води, очищає її при кожному процесі приготування напою. При цьому шкідливі речовини повністю виводяться, а важливі фториди зберігаються і при розкритті аромату виступають поряд з основними смаковими речовинами. Оптимальний склад води гарантує приємні смакові відчуття від будь-якого кавового напою. Завдяки фільтру CLARIS видалення вапняних відкладень солей не потрібно.

 

Очищення одним натисканням кнопки.

У поєднанні з інтегрованою програмою очищення з електронним управлінням таблетка для 2-фазового очищення ефективно розчиняє кавовий жир на ділянці від заварного блоку до дозатора кави. Дана таблетка не тільки очищає кавоварку, а й одночасно покриває її лінії захисним шаром, тим самим значно уповільнюючи процес осідання кавового жиру. Все відбувається за допомогою одного натискання кнопки, без втручання у внутрішню частину кавоварки.

 

Очищення системи приготування молока.

Технологія приготування дрібнопористої піни компанії JURA дозволяє готувати на найвищому рівні такі кавові напої, як латте маккіато, капучино, еспресо маккіато або флет уайт. Щоб якість приготування залишалося на тому ж високому рівні, було розроблено засіб для очищення системи приготування молока. У поєднанні з програмою автоматичного очищення, засіб для очищення системи приготування молока від компанії JURA ефективно видаляє молочні жири і білки. Завдяки цьому завжди гігієнічно чисті протоки гарантують повітряну і ніжну дрібнопористу молочну піну.