Кава в зернах JURA Impressa 250g (68746)

  • 360 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: Impressa 250g
  • Артикул: 68746
  • Наявність: Є в наявності

Походження JURA Impressa. У складі кави Impressa від швейцарського бренду зібрана унікальна комбінація, яка складається з: 70% зерен аравійського дерева арабіка; 30% насичених кофеїном круглих зерен робусти. Високоякісні зерна з Уганди, Бразилії та Мексики надають приготованим напоям змістовного смаку та яскравого аромату, кожна чашка дарує неймовірну насолоду. Особливості..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Походження JURA Impressa. 

У складі кави Impressa від швейцарського бренду зібрана унікальна комбінація, яка складається з: 

  • 70% зерен аравійського дерева арабіка; 
  • 30% насичених кофеїном круглих зерен робусти. 

Високоякісні зерна з Уганди, Бразилії та Мексики надають приготованим напоям змістовного смаку та яскравого аромату, кожна чашка дарує неймовірну насолоду. 

Особливості смаку кави JURA Impressa. 

Насичений кавовий купаж сподобається навіть найдосвідченішим гурманам. Його глибокий експресивний смак і тривалий післясмак наповнюють зарядом бадьорості та піднімають настрій.

Змістовні ноти з гірчинкою бездоганні як для приготування еспресо й ристрето з високою кремовою пінкою, так і для популярних напоїв з молоком типу лате або капучино.

Упаковані в щільний фольгований поліетилен зерна надійно захищені від проникнення вологи й повітря, тому зберігають свої бездоганні властивості навіть після тривалого зберігання.

Як правильно варити каву JURA Impressa. 

Щоб повною мірою розкрити еталонний смак і міцний характер цього купажу, неодмінно варто приготувати еспресо або ристрето. Кавова суміш ідеально підходить для цих напоїв і може використовуватися в автоматичних кавових апаратах. Для отримання чашки ароматного дива досить буде натиснути всього одну кнопку.

Завдяки наявності в складі зерен робусти кава завжди виходить просто відмінно, з високою стійкою пінкою, як в кращих кав'ярнях і ресторанах, а її смак і аромат розкриваються в повній мірі.

Гурмани при приготуванні часто використовують прянощі, наприклад, ваніль або корицю, а цінителі м'якших варіантів можуть зварити собі ніжний латте макіато або запашний капучино, розбавивши міцну каву повітряної молочної піною.

Численні позитивні відгуки цінителів даного продукту й неперевершені якості стали вагомою причиною купити каву в зернах Jura Impressa 250 гр. в Києві, Дніпрі, інших містах і регіонах України за доступною ціною, щоб щодня насолоджуватися якісним напоєм.

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре