Кава в зернах JURA Malabar Monsooned, 250g (68011)

  • 420 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: Malabar Monsooned, 250g
  • Артикул: 68011
  • Наявність: Є в наявності

Походження/збір врожаю. Кавова суміш складається з високоякісних кавових зерен арабіка з Індії. Для Malabar використовуються зерна, вирощувані в штаті Керала. Особливості. Індійська кава відома, перш за все, завдяки особливому процесу приготування, так званому «монсунінгу». Після збору кавові зерна спочатку виставляють під мусонні дощі на 5 днів для промивання, а потім залишають про..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Походження/збір врожаю. 

Кавова суміш складається з високоякісних кавових зерен арабіка з Індії. Для Malabar використовуються зерна, вирощувані в штаті Керала. 

Особливості. 

Індійська кава відома, перш за все, завдяки особливому процесу приготування, так званому «монсунінгу». Після збору кавові зерна спочатку виставляють під мусонні дощі на 5 днів для промивання, а потім залишають просушуватись на мусонних вітрах протягом 7 тижнів. 

Смак. 

Такий процес приготування надає індійській кавовій суміші Malabar Monsooned неповторного смаку. Ця суміш легко засвоюється організмом і відрізняється відсутністю кислинки й наявністю пряного, багатого і насиченого смаку. 

Рекомендація. 

Ця кавова суміш з ледь помітною кислинкою ідеально підходить для приготування вечірнього еспресо або крем-кави. 

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре