Кава в зернах Jura San Antonio, 250g (70961)

  • 450 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: San Antonio, 250g
  • Артикул: 70961
  • Наявність: Є в наявності

Походження/збір врожаю. Кавові зерна збираються на плантаціях, розташованих на півночі Гондурасу в регіоні навколо Сан-Антоніо-де-ла-Кумбре. Кавові дерева ростуть там на висоті 1200-1500 метрів над рівнем моря серед різноманітних тропічних рослин. Ідеальні кліматичні умови й особливо ретельний догляд протягом всього періоду культивування – починаючи з посадки та закінчуючи збором врожаю – доз..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Походження/збір врожаю. 

Кавові зерна збираються на плантаціях, розташованих на півночі Гондурасу в регіоні навколо Сан-Антоніо-де-ла-Кумбре. Кавові дерева ростуть там на висоті 1200-1500 метрів над рівнем моря серед різноманітних тропічних рослин. Ідеальні кліматичні умови й особливо ретельний догляд протягом всього періоду культивування – починаючи з посадки та закінчуючи збором врожаю – дозволяють отримати кавові зерна неперевершеної якості в гармонії з природою. 

Особливості. 

Всі кавові зерна сертифіковані за стандартом справедливої торгівлі. Вони збираються на плантаціях, які належать дрібним селянським господарствам, котрі займаються вирощуванням кавових дерев відповідно до стандарту справедливої торгівлі. Справедливі умови торгівлі дозволяють селянським господарствам власними силами поліпшити умови життя та роботи та інвестувати в стабільне майбутнє.

Смак. 

Ця кавова суміш відрізняється легкістю та елегантністю. Вона має вишуканий солодкуватий смак з дуже ніжним відтінком темного шоколаду й кавуна.

Рекомендація. Ця кавова суміш ідеально підходить для приготування крем-кави. Вона поєднується з молоком, яке відмінно підкреслює її солодкуватий смак. Кава, приготована з цієї суміші, найкраще подавати з пирогом із лісових ягід.

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре