Кава в зернах JURA Riguardo 250g (72068)

  • 480 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: Riguardo 250g
  • Артикул: 72068
  • Наявність: Є в наявності

Походження/збір врожаю. Необсмажена кава поставляється з наступних трьох кооперативів: кооператив FIECH у Мексиці, кооператив Bukonzo Joint в Уганді, кооператив Gayo Megah Berseri в Індонезії. В всіх трьох країнах кава зростає на піднесеній місцевості на висоті 1400 - 2200 м над рівнем моря та дбайливо збирається вручну. Особливості. Всі три кооперативи мають сертифікат справедливої..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Походження/збір врожаю. 

Необсмажена кава поставляється з наступних трьох кооперативів: кооператив FIECH у Мексиці, кооператив Bukonzo Joint в Уганді, кооператив Gayo Megah Berseri в Індонезії. В всіх трьох країнах кава зростає на піднесеній місцевості на висоті 1400 - 2200 м над рівнем моря та дбайливо збирається вручну. 

Особливості. 

Всі три кооперативи мають сертифікат справедливої торгівлі та, таким чином, можуть отримувати прибуток при мінімальних цінах, що дозволяють покривати витрати на підтримання сталого виробництва. В рамках справедливої торгівлі в тому числі забезпечується виплата відповідних премій, створюються демократичні організаційні структури й хороші умови роботи, пропонується можливість поліпшення знань та навичок виробників, а також дотримується принцип екологічного вирощування. Справедлива торгівля допомагає землеробським організаціям стати самостійними торговими партнерами на світовому ринку.

Смак. 

Дана кава з суміші 100% -х кавових зерен арабіка з Мексики, Уганди та Індонезії володіє збалансованим, насиченим і пряним смаком.

Рекомендація. 

Така кава ідеально підходить для приготування міцного еспресо, а також кавових напоїв з додаванням невеликої кількості молока, яке надає їм гармонійного солодкуватого смаку.

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре