Міні-таблетки очистки молочної системи, контейнер 180г з дозатором (24211)

  • 972 грн.1080 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: 24211
  • Артикул: 24211
  • Наявність: Є в наявності

Технологія тонкої піни JURA дозволяє насолоджуватися особливою кавою, такою як латте -макіато, капучіно, макіато та флеш-уайт у винятковій якості. Щоб зберегти ситуацію таким чином, ми розробили очищувач системи молока, який має форму міні -вкладки. Разом з автоматичною програмою очищення вони ефективно видаляють молочні жири та білки. Завдяки цьому пробірки залишаються чистими та гігієн..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ
Технологія тонкої піни JURA дозволяє насолоджуватися особливою кавою, такою як латте -макіато, капучіно, макіато та флеш-уайт у винятковій якості. Щоб зберегти ситуацію таким чином, ми розробили очищувач системи молока, який має форму міні -вкладки. Разом з автоматичною програмою очищення вони ефективно видаляють молочні жири та білки. Завдяки цьому пробірки залишаються чистими та гігієнічними для отримання стабільно тонкої, легкої як повітря молочної піни. 

Без фосфатів

У JURA давно турбується про екологічні проблеми та сталого використання ресурсів та енергії. Це пояснює, чому оригінальний очищувач молочної системи JURA не містить фосфатів. Оптимізована формула гарантує гігієну вашої молочної системи, сертифіковану TÜV, одночасно захищаючи навколишнє середовище.

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре