Молочна трубка с оболонкою із нержавіючої сталі HP2 (24113)

  • 990 грн.
  • Модель: 24113
  • Артикул: 24113
  • Наявність: Є в наявності

Для забезпечення високого рівня гігієнічності та створення елегантного зовнішнього вигляду. Молочний шланг, протягнуто в бездоганно створену спіральну оболонку з високоякісної сталі, який з'єднує контейнер для молока з дозатором молока і ідеально доповнює елегантний дизайн всіх автоматичних кавоварок. Світлонепроникна оболонка шланга з високоякісного матеріалу гарантує найкращий захист від вп..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Для забезпечення високого рівня гігієнічності та створення елегантного зовнішнього вигляду. 

Молочний шланг, протягнуто в бездоганно створену спіральну оболонку з високоякісної сталі, який з'єднує контейнер для молока з дозатором молока і ідеально доповнює елегантний дизайн всіх автоматичних кавоварок. Світлонепроникна оболонка шланга з високоякісного матеріалу гарантує найкращий захист від впливу УФ-променів і світла. Точно підігнані роз'ємні з'єднання забезпечують герметичні переходи.  Поставляється в стані готовності до використання, молочний шланг являє собою відмінне рішення для створення завжди оптимального рівня гігієнічності при роботі з молоком. 

Молочний шланг з оболонкою з високоякісної сталі пропонується різних розмірів, проте, рекомендується купувати молочний шланг з попередньо встановленою довжиною 23 сантиметри. 

Молочний шланг з оболонкою з високоякісної сталі виключно легко встановлюється на Вашу автоматичну кавоварку відповідно до доданої інструкції. 

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре