Набір для догляду за кавомашиною JURA (71577)

  • 2390 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: Care Kit
  • Артикул: 71577
  • Наявність: Знято з виробництва

Цей товар знятий з виробництва й замінений продукцією нового покоління, з якою ви можете ознайомитись тут. Ідеальний стан Вашої автоматичної кава-машини. Для підтримки якості кави на незмінно високому рівні вирішальне значення мають обслуговування автоматичної кава-машини, а також забезпечення гігієни при поводженні з молоком і водою. Тому правильне обслуговування відіграє дуже велику ро..

Передзамовлення

Ми передзвонимо Вам для уточнення
ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Цей товар знятий з виробництва й замінений продукцією нового покоління, з якою ви можете ознайомитись тут


Ідеальний стан Вашої автоматичної кава-машини. 

Для підтримки якості кави на незмінно високому рівні вирішальне значення мають обслуговування автоматичної кава-машини, а також забезпечення гігієни при поводженні з молоком і водою. Тому правильне обслуговування відіграє дуже велику роль. Адже воно не тільки подовжує термін служби Вашої автоматичної кава-машини, але і забезпечує дбайливий догляд за нею.

Використовуючи що входять в комплект кошти для обслуговування, Ви зможете обслуговувати і чистити Вашу автоматичну кавомашину протягом декількох місяців. Таким чином, Ви зможете ще довше насолоджуватися кавою, еспресо, капучіно, лате маккіато або іншими кавовими напоями найвищої якості.

У новому комплекті для обслуговування є всі основні засоби для обслуговування. У ньому містяться 3 змінних фільтра CLARIS Smart, 6 таблеток для очищення, 1 Засіб для очищення системи приготування молока (250мл) і 2 молочних шланга. За допомогою нового комплекту для обслуговування Ви заощадите не тільки гроші, але і простір для зберігання коробки з комплектом, для якої, завдяки її практичною формі, знайдеться місце в будь-якій кухонній шафі.

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре