Набір для догляду за кавомашиною JURA Care Kit V3 (25065)

  • 3990 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: Care Kit V3
  • Артикул: 25065
  • Наявність: Є в наявності

Здоров'я вашої кавомашини. Для отримання незмінно чудової кави важливо правильно обслуговувати кавоварку і дотримуватися суворої гігієни під час роботи з молоком і водою. Тому правильне технічне обслуговування має величезне значення. Технічне обслуговування не тільки подовжує термін служби кавомашини, а й зберігає її.Використовуйте засоби для догляду, що додаються, для підтримання та очищення..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Здоров'я вашої кавомашини. 

Для отримання незмінно чудової кави важливо правильно обслуговувати кавоварку і дотримуватися суворої гігієни під час роботи з молоком і водою. Тому правильне технічне обслуговування має величезне значення. Технічне обслуговування не тільки подовжує термін служби кавомашини, а й зберігає її.
Використовуйте засоби для догляду, що додаються, для підтримання та очищення кавомашини впродовж багатьох місяців, щоб ви могли й надалі насолоджуватися найкращою кавою, еспресо, капучино, лате-макіато та іншими спеціальними сортами кави.

Набір Care Kit містить усі необхідні засоби для догляду. До комплекту Care Kit входять 3 фільтрувальні картриджі CLARIS Smart+, 6 очищувальних пігулок, 1 x міні-пігулка для очищення молочної системи та 2 молочні трубки. Новий набір Care Kit допомагає економити гроші та місце, оскільки практична коробка Care Kit поміститься в будь-якій кухонній шафі.

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре