Насадка професійна для приготування дрібнопористої піни JURA Profi (72168)

  • 2790 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: 12
  • Артикул: 72168
  • Наявність: Знято з виробництва

Мультифункціональна насадка була розроблена спеціально для приготування молочної піни та кавових напоїв з молоком. При її використанні завжди можна розраховувати на чудову якість латте маккіато, капучино або гарячого молока і молочної піни для какао. Спінене молоко, приготоване в першому відділенні багатокамерної системи Jura, не поступається якістю приготування високопрофесійного бариста. Ре..

Передзамовлення

Ми передзвонимо Вам для уточнення
ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Мультифункціональна насадка була розроблена спеціально для приготування молочної піни та кавових напоїв з молоком. При її використанні завжди можна розраховувати на чудову якість латте маккіато, капучино або гарячого молока і молочної піни для какао. 

Спінене молоко, приготоване в першому відділенні багатокамерної системи Jura, не поступається якістю приготування високопрофесійного бариста. Революційна технологія дає можливість приготування дрібнопористої піни, яка довго зберігає свою консистенцію, і тим самим надає особливого смаку насолоди, перетворюючи його в свято.

У другому відділенні системи виконується всмоктування і нагрівання молока. 

Такі приголомшливі результати приготування кави відкривають нові можливості удосконалення смаку. Різниця, яку можна побачити і відчути.

Для ефективного очищення і оптимальної гігієнічності насадка для приготування дрібнопористої піни оснащена змінним дозатором молока. За гігієнічних міркувань ми рекомендуємо регулярно замінювати змінний дозатор молока (прибл. Раз в 2 місяці). 

  • Революційна технологія для приготування дрібнопористої піни, яка довго зберігає свою консистенцію. 
  • Простий і елегантний дизайн. 
  • Тепер зі змінним дозатором молока для ефективного очищення і оптимальної гігієни. 

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре