Охолоджувач молока JURA Cool Control 0.6 л black (EA) (24236)

  • 8250 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: Cool Control 0.6 л
  • Артикул: 24236
  • Наявність: Є в наявності

Cool Control – Оптимальне охолодження, ідеальна подачаСмак модних напоїв з молоком продовжує вдосконалюватись завдяки холодильній установці Cool Control з повністю оновленими технічними можливостями та дизайном.Інноваційний охолоджувач молока не тільки балує смакові рецептори, а й тішить око кожного любителя кави.Молоко, охолоджене до ідеальної температури 4 °C у поєднанні з оптимальними умовами г..

ВАРІАНТИ КОЛЬОРІВ:


ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Cool Control – Оптимальне охолодження, ідеальна подача

Смак модних напоїв з молоком продовжує вдосконалюватись завдяки холодильній установці Cool Control з повністю оновленими технічними можливостями та дизайном.
Інноваційний охолоджувач молока не тільки балує смакові рецептори, а й тішить око кожного любителя кави.
Молоко, охолоджене до ідеальної температури 4 °C у поєднанні з оптимальними умовами гігієни, створює якісну основу для приготування різноманітних кавових напоїв з молоком. Елегантний дизайн витягнутої форми, міцні матеріали та високоякісні деталі з алюмінію, а також оптимальний комфорт у використанні роблять Cool Control ідеальним доповненням до будь-якої кавомашини.

Оптимальне використання простору

Елегантний дизайн Cool Control дозволяє оптимально використовувати простір. Інноваційний охолоджувач молока витонченої форми відмінно вписується навіть у вузькі кутки кухні та скрізь легко знаходить місце.

Елегантний дизайн

Cool Control представлена у класичному дизайні JURA. Шляхетні матеріали, кришка з високоякісної сталі товщиною 1,5 мм та елегантний розріз вентиляційної щілини доводять дизайн Cool Control до досконалості. Завдяки своїй чіткій, компактній формі холодильна установка Cool Control 0,6 л підходить для кожної кавомашини JURA.

Ідеальні результати приготування молока

Завдяки Cool Control свіжа молочна піна для таких модних напоїв, як флет уайт, завжди виходить ідеально. Вся річ у молоці, яке постійно охолоджується до оптимальної температури 4 °С. Індикатор рівня забезпечує можливість своєчасного поповнення молока.

Гігієнічність - це легко здійснюване завдання

Точно підігнані роз'ємні з'єднання забезпечують герметичні переходи на ділянках, де контейнер та насадка для молока з'єднуються з молочним шлангом. Вони дають можливість реалізовувати простий принцип перестановки – шляхом виконання лише пари простих дій вручну, що гарантує оптимальну гігієнічність як при приготуванні кавового напою з молоком, так і при проведенні автоматичного очищення системи приготування молока. Контейнер із високоякісної сталі, всмоктувальна трубка та адаптер придатні для миття в посудомийній машині та можуть бути ідеально очищені в одну мить.
У цифрах
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Напруга / Потужність 100 - 240 В
Частота 50 - 60 Hz
Вага 1,7 кг
Ширина 11,7 см
Висота 16,4 см
Глибина 23,9 см
Обсяг контейнерів 0,6 л
Діапазон температури 4 степень

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре