Охолоджувач молока JURA Cool Control 1L black (24182)

  • 8290 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: 24182
  • Артикул: 24182
  • Наявність: Знято з виробництва

Cool Control - охолоджується до 4°C, створюючи ідеальні умови для зберігання молока. Смак модних напоїв з молоком продовжує вдосконалюватися завдяки холодильній установці Cool Control з повністю оновленими технічними можливостями і дизайном. Інноваційний охолоджувач молока не тільки балує смакові рецептори, але і радує око кожного любителя кави. Молоко ідеальної температури 4°C в п..

ВАРІАНТИ КОЛЬОРІВ:


Передзамовлення

Ми передзвонимо Вам для уточнення
ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Cool Control - охолоджується до 4°C, створюючи ідеальні умови для зберігання молока. 

Смак модних напоїв з молоком продовжує вдосконалюватися завдяки холодильній установці Cool Control з повністю оновленими технічними можливостями і дизайном. Інноваційний охолоджувач молока не тільки балує смакові рецептори, але і радує око кожного любителя кави. Молоко ідеальної температури 4°C в поєднанні з оптимальними умовами гігієни створює якісну основу для приготування різноманітних кавових напоїв. 

Елегантний дизайн, міцні матеріали і високоякісні деталі з алюмінію, а також оптимальний комфорт у використанні роблять Cool Control ідеальним доповненням до будь-якої кавомашини. 

Продуманість дизайну. 

На візуальному і тактильному рівні Cool Control витриманий в класичному стилі компанії JURA і створений із суворим урахуванням принципів простого використання і забезпечення ідеальної гігієнічності. Cool Control вражає благородними матеріалами, кришкою з міцного, високоякісного алюмінію і елегантними вентиляційними щілинами. Завдяки своїй чіткій, компактній формі 

Холодильна установка Cool Control 1,0 л підходить для кожної кавомашини JURA. 

Завдяки Cool Control свіжа дрібнопориста молочна піна для таких модних напоїв, як флет уайт, завжди виходить ідеально. Вся справа в молоці, яке постійно охолоджується до оптимальної температури 4°С. У минуле пішли також неприємні бризки, що утворюються під час приготування кави. Постійна бездротовий зв'язок холодильної * установки Cool Control з кавоваркою, а також новий інтегрований індикатор рівня забезпечують можливість своєчасного поповнення молока.

* З встановленим Wireless Transmitter (за бажанням) холодильна установка Cool Control сумісна з усіма автоматичними кавомашинами JURA, що містять Smart Connect.

Максимальний комфорт у використанні. 

Зручне безпосереднє заповнення молока без трудомісткого вилучення контейнера для молока, цифровий індикатор температури і вставна алюмінієва кришка, оптимально адаптована до контейнера для молока, забезпечують зручність в зверненні і максимальний комфорт в використанні.

Оптимальні умови гігієни. 

Точно відповідають розмірам роз'ємні з'єднання забезпечують оптимальну гігієну молока: починаючи з Cool Control і закінчуючи чашкою. Від контейнера з високоякісної сталі до всмоктуючої трубки - всі компоненти, що контактують з молоком, придатні для миття в посудомийній машині, що в значній мірі полегшує їх очищення:

  • контейнер з високоякісної сталі
  • силіконове кільце
  • кришка
  • металева трубка
  • адаптер
У цифрах
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Напруга / Потужність 100 - 240 В / ~
Частота 50 - 60 Hz
Вага 2.5 кг
Ширина 14.4 см
Висота 22.5 см
Глибина 21.7 см
Обсяг контейнерів 1.1 л

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре