Професійна насадка Jura для приготування молочної піни Profi G2 (24120)

  • 3690 грн.
  • Модель: 24120
  • Артикул: 24120
  • Наявність: Передзамовлення

Нова професійна насадка для приготування дрібнопористої піни JURA Profi G2 виготовлена ​​з високоякісних матеріалів і є зразком для наслідування в області тактильного і оптичного сприйняття. Розроблена спеціально для приготування кавових напоїв з молоком і молочною піною, вона незмінно прикрашає латте маккіато і інші схожі напої дрібнопористої піною високої якості і вражає принципом інтуїтивного у..

Передзамовлення

Ми передзвонимо Вам для уточнення
ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ
Нова професійна насадка для приготування дрібнопористої піни JURA Profi G2 виготовлена ​​з високоякісних матеріалів і є зразком для наслідування в області тактильного і оптичного сприйняття. Розроблена спеціально для приготування кавових напоїв з молоком і молочною піною, вона незмінно прикрашає латте маккіато і інші схожі напої дрібнопористої піною високої якості і вражає принципом інтуїтивного управління кавоваркою.

У вертикальному положенні
У вертикальному положенні професійна насадка для приготування дрібнопористої піни Profi створює мелкоячеистую піну, довго зберігає свою консистенцію.

У горизонтальному положенні
У горизонтальному положенні професійна насадка для приготування дрібнопористої піни JURA Profi нагріває молоко для приготування модних напоїв.

Революційна технологія приготування дрібнопористої піни
Революційна технологія для приготування мелкопористой піни, довго зберігає свою консистенцію.

Просте очищення
Зі змінним дозатором молока для ефективного очищення і оптимальної гігієни.

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре