Скляний контейнер JURA для молока (72570)

  • 1680 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: 72570
  • Артикул: 72570
  • Наявність: Є в наявності

Ідеальна практичність. Скляний контейнер для молока є незамінним в якості ідеального доповнення для всіх любителів кави, які час від часу бажають пригостити свою родину і гостей вишуканим флет уайт, латте маккіато або капучіно. Відмінно поєднується з концепцією дизайну JURA, він може зручно зберігатися в холодильнику і при необхідності підключатися до кавомашини. Насадка для молока має ідеаль..

ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Ідеальна практичність. 

Скляний контейнер для молока є незамінним в якості ідеального доповнення для всіх любителів кави, які час від часу бажають пригостити свою родину і гостей вишуканим флет уайт, латте маккіато або капучіно. Відмінно поєднується з концепцією дизайну JURA, він може зручно зберігатися в холодильнику і при необхідності підключатися до кавомашини. Насадка для молока має ідеальну висоту приєднання, внаслідок чого виконується легке всмоктування і спінення молока в будь-який час. Ємність контейнера становить 0,5 літра, його можна мити в посудомийній машині. 

Швидко і просто до ідеального смаку кави. 

До приготування можна приступати відразу після приєднання молочного шланга до кришки. Завдяки простим вставним з'єднанням забезпечується повна чистота шляху проходження молока. Найчастіше забруднена зовнішня частина молочного шланга ніколи безпосередньо не контактує з молоком. 

Високоякісні і абсолютно гігієнічні матеріали. 

Завдяки тому, що скляна ємність і трубка для подачі молока з високоякісної сталі не впливають на смакові характеристики молока, вони оптимально підходять для його зберігання. 

Простота зберігання. 

Скляний контейнер для молока дуже зручний в побуті і легко поміщається в дверці холодильника. 

Простота очищення. 

Простота і зручність очищення скла і високоякісної сталі досягаються завдяки їх гладкій поверхні і придатності для мийки в посудомийних машинах.

У цифрах
Обсяг контейнерів 0.5 л

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре