Таблетки JURA для очищення 2-фазні (уп. 6шт) (62715)

  • 349 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: 12
  • Артикул: 62715
  • Наявність: Знято з виробництва

Цей товар знятий з виробництва й замінений продукцією нового покоління, з якою ви можете ознайомитись тут. Ефективне очищення, тривалий захист. Для підтримки якості кави на незмінно високому рівні вирішальне значення має обслуговування автоматичної кавомашини, а також забезпечення гігієни при поводженні з молоком, кавою і водою. Кожна автоматична кавоварка JURA оснащена заварним при..

Передзамовлення

Ми передзвонимо Вам для уточнення
ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ

Цей товар знятий з виробництва й замінений продукцією нового покоління, з якою ви можете ознайомитись тут


Ефективне очищення, тривалий захист. 

Для підтримки якості кави на незмінно високому рівні вирішальне значення має обслуговування автоматичної кавомашини, а також забезпечення гігієни при поводженні з молоком, кавою і водою. 

Кожна автоматична кавоварка JURA оснащена заварним пристроєм з функцією самоочищення, яка активується одним натисканням кнопки. Команда співробітників нашої лабораторії удосконалювала таблетку для очищення, що відмінно зарекомендувала себе серед мільйонів користувачів. В результаті інтенсивних досліджень стало можливим значне поліпшення чистячих і захисних якостей. Нова таблетка для 2-х фазової очистки не тільки очищає кавоварку, а й одночасно покриває її поверхні захисним шаром, тим самим значно уповільнюючи процес утворення нальоту кавового жиру. Програма автоматичного чищення запускається дуже просто - одним натисканням кнопки.

  • Фаза I, очищення

Завдяки спеціальній формулі забезпечується ефективне очищення заварного пристрою і заварювального сита від кавового жиру і частинок кави. При цьому як зсередини, так і зовні виконується ретельна промивка даних компонентів водою, що має температуру 80 ° C.

  • Фаза II, захист

Спеціальні активні речовини покривають поверхні відповідних компонентів, тим самим забезпечуючи їх тривалий захист від осідання кавових залишків або цвілі кавового жиру.

  • Результат

Автоматична кавоварка, легко і гігієнічно очищена одним натисканням кнопки, забезпечить можливості для покращення якості кави та незрівнянне задоволення в будь-який час.

Без фосфатів. 

Чітко виражене усвідомлення відповідальності за навколишнє середовище грає таку ж важливу роль в компанії JURA, як і дбайливе ставлення до ресурсів та енергії. Тому JURA також при виробництві оригінальних таблеток для очищення використовує тільки ті складові, які не містять фосфати. Оптимізована формула захисту це гарантує.

Завжди ідеальний смак кави завдяки гігієнічності, сертифікованої TÜV. 

Міжнародна незалежна інспекційна організація TÜV Rheinland видала компанії JURA сертифікат за мікробіологічну чистоту автоматичних кавоварок, що присуджується відповідно до жорстких критеріїв. Він підтверджує, що оригінальні засоби для обслуговування від компанії JURA, ідеально адаптовані до програм з електронним управлінням, гарантують сертифіковану TÜV гігієнічність і чистоту всіх автоматичних кавоварок JURA.

Ефективне очищення - тривалий захист. 

У поєднанні з інтегрованою програмою очищення з електронним управлінням таблетка для 2-фазової очистки ефективно розчиняє кавовий жир на ділянці від заварного блоку до дозатора кави. Дана таблетка не тільки очищає кавоварку, а й одночасно покриває її лінії захисним шаром, тим самим значно уповільнюючи процес осідання кавового жиру. Все відбувається за допомогою одного натискання кнопки, без втручання у внутрішню частину кавоварки.

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре