Кавомашина JURA Z10 Diamond White (EA) (15410)

  • 118590 грн.
  • Виробник: JURA
  • Модель: Z10
  • Артикул: 15410
  • Наявність: Передзамовлення

Вперше в світі: революційний Z10 Diamond White (EA) з P.R.G. для приготування гарячих і холодних сортів кави. Шедевр швейцарської інженерії, новий Z10 Diamond White (EA) подвоює асортимент кавових напоїв. Одним натисканням кнопки він готує повний спектр гарячих напоїв від інтенсивного еспресо до ультрамодного білого кольору. Це також відкриває абсолютно новий вимір в насолоді к..

Передзамовлення

Ми передзвонимо Вам для уточнення
ВІДЕО-КОНСУЛЬТАЦІЯ
Кавомашина JURA Z10 Diamond White (EA) (15410)

Заварний блок 8-го покоління

Заварний блок - серце будь-якої кавомашини. Для Z10, JURA спроектувала заварний блок 8-го покоління.

Його унікальна 3D-технологія заварювання гарантує, що мелена кава рівномірно проходить через воду на кількох рівнях.

Завдяки цьому аромат розкривається максимально - як в гарячих напоях, так і в напоях Cold Brew. 

Новий Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Кавомолка з електронним управлінням налаштовується індивідуально на задану ступінь помелу за частки секунди - набагато швидше, ніж це було б можливо вручну.

Її діапазон варіюється від дуже дрібного для невеликих класичних напоїв до дуже великого для напоїв збільшеного обсягу.

Але поціновувачам не варто про це турбуватися, тому що настройка відбувається повністю автоматично при кожному приготуванні і, завдяки вибору аромату, може бути обрана індивідуально перед кожним приготуванням. 

Кавомашина JURA Z10 Diamond White (EA) (15410)

Cold Brew – екстремальна свіжість

Завдяки Cold Extraction Process Z10 готує справжні напої Cold Brew.

У той час як багато звичайних холодних кавових напоїв в основному являють собою зварені, а потім охолоджені, екстракція на Z10 здійснюється за допомогою пульсації холодної води під високим тиском і меленої кави, як правило, грубого помелу.

В результаті в чашці виходить натуральний, що бадьорить освіжаючий напій, в якому фруктові аромати кави проявляються без присмаку гіркоти. Все інше - це просто остигла кава. 

Довговічна елегантність

Дизайн та ретельний вибір матеріалів відіграють важливу роль у довговічності виробу.

Компанія JURA завжди прагне створити дизайн, яким люди пишатимуться і який через багато років виглядатиме свіжо та сучасно.

Безкомпромісна якість, довговічність, високоякісні матеріали та максимальна інженерна точність гарантують як кулінарну, так і естетичну досконалість протягом усього терміну служби кавомашини.

Високотехнологічний двокомпонентний метод надає поверхням інтенсивного відчуття глибини, так що просто дивитися на кавомашину вже одне задоволення.

Резервуар для води з елегантним хвилеподібним дизайном та гармонійний корпус фільтра – це лише два приклади уваги, що приділяється, здавалося б, дрібним деталям.

Як тільки ви торкаєтеся Z10, ви розумієте, що таке справжня цінність для JURA.

Кавомашина JURA Z10 Diamond White (EA) (15410)
Кавомашина JURA Z10 Diamond White (EA) (15410)

Вперше в світі: революційний Z10 Diamond White (EA) з P.R.G. для приготування гарячих і холодних сортів кави. 

Шедевр швейцарської інженерії, новий Z10 Diamond White (EA) подвоює асортимент кавових напоїв. Одним натисканням кнопки він готує повний спектр гарячих напоїв від інтенсивного еспресо до ультрамодного білого кольору. Це також відкриває абсолютно новий вимір в насолоді кави з введенням фірмових холодних напоїв. Це стало можливим завдяки подрібнювача з розпізнаванням продукту (P.R.G.), який розпізнавши обраний сорт миттєво і точно регулює тонкість помелу. 

Крім того, компанія JURA розробила новаторський процес холодного віджиму - в буквальному сенсі нову кращу інновацію. У цьому процесі холодна вода повільно пропускається через мелену каву під високим тиском. Результат - абсолютно новий спосіб сприйняття кави - освіжаючий, підбадьорливий і з чудово збалансованим ароматом. 

Ця видатна кавоварка преміум-класу оснащена двошвидкісним сенсорним дисплеєм з діагоналлю 4,3 дюйма і поворотним перемикачем Blue Crystal Rotary Switch. Завдяки меню Speciality Selection і штучного інтелекту, користуватися ним виключно легко і інтуїтивно. Якісний стрибок технологій відображений і в скульптурному дизайні. Опукло-увігнута передня панель - очевидний доказ уваги до деталей і абсолютної точності виготовлення. Висока якість Z10 Diamond White (EA) заявляє про прекрасний смак її власника. 

Новий Product Recognising Grinder (P.R.G.). 

Інженери JURA розробили Product Recognising Grinder (P.R.G.), щоб забезпечити оптимальний помел для кожного напою. Дана кавомолка з електронним управлінням налаштовується індивідуально на задану ступінь помелу за частки секунди - набагато швидше, ніж це було б можливо вручну. Її діапазон варіюється від дуже дрібного для невеликих класичних напоїв до дуже великого для напоїв збільшеного обсягу. Але поціновувачам не варто про це турбуватися, тому що настройка відбувається повністю автоматично при кожному приготуванні і, завдяки вибору аромату, може бути обрана індивідуально перед кожним приготуванням. 

Cold Brew - екстремальна свіжість. 

Завдяки Cold Extraction Process Z10 готує справжні напої Cold Brew. У той час як багато звичайних холодних кавових напоїв в основному являють собою зварені, а потім охолоджені, екстракція на Z10 здійснюється за допомогою пульсації холодної води під високим тиском і меленої кави, як правило, грубого помелу. В результаті в чашці виходить натуральний, що бадьорить освіжаючий напій, в якому фруктові аромати кави проявляються без присмаку гіркоти. Все інше - це просто остигла кава. 

Заварний блок 8-го покоління. 

Заварний блок - серце будь-якої кавомашини. Для Z10, JURA спроектувала заварний блок 8-го покоління. Його унікальна 3D-технологія заварювання гарантує, що мелена кава рівномірно проходить через воду на кількох рівнях. Завдяки цьому аромат розкривається максимально - як в гарячих напоях, так і в напоях Cold Brew. 

Краще втілення класу люкс. 

Для Signature Line JURA обробляє цільні алюмінієві пластини товщиною три міліметри для фронтальної і верхньої частин. В ході ретельних етапів роботи сировини надається характерний зовнішній вигляд серії Z. Електрохімічний процес анодування облагороджує поверхню. Колір підкреслює властиві матеріалу характер і форму. Підставка для чашок з масивного хромованого литого цинку підкреслює вишуканий вигляд Z10 Signature Line. 

Кавові напої
Напої Эспрессо, 2 x Эспрессо, Cold Brew Эспрессо, порция кофе, 2 x Кофе, Cold Brew Кофе, Капучино, Cold Brew Капучино, Капучино Extra Shot, Кофе латте / Кофе с молоком, Cold Brew Кофе с молоком, Кофе с молоком Extra Shot, Кофе «Бариста», 2 x Кофе «Бариста», Лунго «Бариста», 2 x Лунго «Бариста», Эспрессо доппио, Эспрессо макиато / Макиато, Cold Brew Макиато, Кортадо, Cold Brew Кортадо, Латте макиато, Cold Brew Латте макиато, Латте макиато Extra Shot, Флэт уайт, Cold Brew Флэт уайт, Латте макиато Extra Shot, Порция молочной пены, Порция молока, Кофейник, Горячая вода, Вода для зеленого чая
Кількість напоїв 32
Спеціальне оснащення
Інтелектуальна система подачі води (I.W.S.®) Да
Автоматичне перемикання приготування молока і молочної піни Да
Сумісний з J.O.E.® Да
Rotary Switch Да
Інтелектуальний режим (штучна інтелігенція) Да
Контрольований піддон для збору залишкової води Да
Кришка для збереження аромату кави Да
Очищення молочної системи одним дотиком (автоматичне) Да
Картридж для фільтра CLARIS CLARIS Smart
Інтелектуальна система попереднього нагрівання Да
Cold Extraction Process Да
Стандартне оснащення від компанії JURA
Процес імпульсної екстракції (Pulse Extraction Process) Да
Регульований заварний блок 5 - 16 г
Кавомолка Product Recognising Grinder (P.R.G.)
Система нагріву з термоблоком 1
Система приготування молока HP3
Індикатор стану обслуговування Да
Інтегрована програма видалення вапняних відкладень солей Да
Змінний фільтр CLARIS Smart
Енергозберігаючий режим (E.S.M.©) Да
Система ввімкнення режиму енергозбереження та мережевий вимикач Да
Змінний дозатор молока CX3
Налаштування та можливості програмування
Програмування і налаштування кіл-сті води для приготування кави Да
Програмування та налаштування ступеня міцності кави (рівнів) 10
Програмована температура молока/молочної піни (рівнів) 10
Збереження, копіювання та персоналізація напоїв Да
Програмована кількість молока/молочної піни Да
Програмована температура гарячої води (рівнів) 3 уровня
Програмований час вимкнення Да
Дизайн та матеріали
Підсвічування чашок бурштинового/білого кольору Да
Освітлення бункера для води: синє Да
Відділення для меленої кави Да
Опукло-увігнута алюмінієва фронтальна панель 3 мм Да
У цифрах
Регульований за висотою/шириною комбінований дозатор 78 – 150 мм / 24 – 50 мм
Ємність бункера для води 2,4 л
Обсяг наповнення контейнера для кавових зерен 280 г
Контейнер для кавових відходів (порції) 20
Довжина мережевого шнура 1,1 м
Потужність у режимі очікування 0 Вт
Вага 13 кг
Ширина 32 см
Висота 38 см
Глибина 45 см

Залишити відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре