Капучино-коктейль с граппой

Інгредієнти (для 2 персон)

  • 20 мл граппи
  • 2 x 100 мл гарячого еспресо
  • 2 - 4 чайні ложки цукру
  • 200 мл молока
  • Какао-порошок для посипання поверх напою

Підготовка

Налийте граппу в два високих склянки. Змішайте цукор до повного розчинення з подвійним еспресо. Влийте дві третини еспресо в граппу. Підігрійте молоко за допомогою капучинатора, і змішайте його з рештою еспресо. Акуратно влийте суміш молока з еспресо в стакани по довгій ложці або просто дуже повільно. Це не дасть верствам напою змішатися. А з останків молока збийте капучинатором пінку.

Рада по сервіровці

Прикрасьте нею еспресо і посипте какао-порошком.