Компоненти на 1 порцію
- 100 мл кави
- 2 ч. ложки цукрового сиропу (співвідношення води й цукру 1:1)
- 4 ч. ложки білого рому
- 4 ч. ложки сиропу «Мохіто»
- 4 кубики льоду
- 2,5-3 ст. ложки молока
Приготування
- Киньте 2 кубики льоду до шейкера.
- Влийте приготовану каву безпосередньо в шейкер, потім залийте цукровий сироп, ром і сироп «Мохіто».
- Для отримання холодного напою струшуйте шейкер приблизно 20 сек.
- Отриману суміш вилийте у високу склянку й додайте ще 2 кубики льоду.
- Зробіть молочну піну й акуратно покрийте нею напій, використовуючи ложку.
На замітку!
Візьміть шматочок лимона та посипте його меленою кавою, перед подачею надіньте його на край склянки.