Кава «Куба»

Компоненти на 1 порцію

  • 100 мл кави
  • 2 ч. ложки цукрового сиропу (співвідношення води й цукру 1:1)
  • 4 ч. ложки білого рому
  • 4 ч. ложки сиропу «Мохіто»
  • 4 кубики льоду
  • 2,5-3 ст. ложки молока

Приготування

  • Киньте 2 кубики льоду до шейкера.
  • Влийте приготовану каву безпосередньо в шейкер, потім залийте цукровий сироп, ром і сироп «Мохіто».
  • Для отримання холодного напою струшуйте шейкер приблизно 20 сек.
  • Отриману суміш вилийте у високу склянку й додайте ще 2 кубики льоду.
  • Зробіть молочну піну й акуратно покрийте нею напій, використовуючи ложку.

На замітку! 

Візьміть шматочок лимона та посипте його меленою кавою, перед подачею надіньте його на край склянки.