Кремова кава «Глясе»

Компоненти на 1 порцію

  • 110 мл кави
  • 15 мл (1 ст.л.) коричневого цукру
  • 2,5-3 ст. ложки молока
  • 4 ч. ложки лікеру «Бейліс»
  • 1 ст. ложка шоколадного морозива
  • 15 мл (1 ст. л.) злегка солодких збитих вершків
  • шоколадна стружка

Приготування

Відправте до шейкера близько 5 кубиків льоду. Вилийте приготовану каву безпосередньо в шейкер. Для охолодження кави струшуйте шейкер близько 20 сек. Після перемішайте все з коричневим цукром, молоком і лікером «Бейліс» і налийте в келих. Покладіть ложку шоколадного морозива, а поверх вершки й посипте все шоколадною стружкою.