Собственный кофеобжарочный цех компании JURA

Майстерність обробки кави завжди мало для компанії JURA центральне значення.


Тому вже через рік після відкриття центру бренду JURA world of Coffee, в 2007 році, почав роботу окремий кавообжарний цех. Тут щодня виконується обсмажування кавових зерен за традиційним методом. Продуманий асортимент научно демонструє любов компанії JURA до кави і професійну компетентність, так як безперервно вдосконалювати кавомашини може тільки той, хто розбирається в усьому різноманітності кави і у всіх етапах його приготування.

Кавообжарна мануфактура за склом дозволяє виробляти високоякісну каву для різних кавових напоїв і впритул спостерігати за процесом обсмажування, в ході якого не має ні особливого запаху, ні смаку необсмаженой кави набуває тисячу ароматів.

Щадна обжарка за традиційним методу.

Каву вирощують майже в 90 країнах світу. У пошуку ексклюзивної кави з характером, нашим експертам доводиться відбирати відповідний сировинної продукт в ході численних дегустацій. Обрані таким чином кавові зерна обробляються нашими фахівцями-обжарщіками за традиційним, щадному методу повільної обсмажування в барабанному обжарочному апараті. При цьому процес ретельно контролюється з єдиною метою - досягнення ідеального ступеня обсмаження. В результаті виходять оригінальні і гармонійні кавові суміші з багатогранним смаком - саме те, що потрібно для автоматичних кавоварок компанії JURA.